Boek eens een buitenlandse vakantie in eigen land

12 juli 2021
door Regina Coeli
,

Hoe staat het met jouw vakantieplannen dit jaar? Naar het buitenland of toch nog maar even niet? Weet je wat ook kan: een buitenlandse vakantie in eigen land. Want alleen al de klanken van een vreemde taal, kunnen je duizenden kilometers verder brengen.

Een andere culturele bril

Kom helemaal tot jezelf tijdens een reis door een vreemde taal in ons instituut in Vught. Je volledig persoonlijke taalprogramma wordt begeleid door ‘locals’ die je niet alleen alle ‘ins & outs’ van de taal vertellen, maar je ook door een andere culturele bril laten kijken. Ons cateringteam staat voor je klaar om je tijdens je all-inclusive verblijf in de watten te leggen.*

Verblijf in een groene omgeving

Je verblijft in de prachtige groene omgeving van Vught, eenvoudig te bereiken vanaf alle Nederlandse snelwegen. Als het weer een beetje meezit, breng je je vrije uurtjes door op ons terras of aan het strand van De IJzeren Man dat op een steenworp afstand van het taleninstituut ligt.

Een koffer vol taalkennis

Je keert terug naar huis als een ander mens, met een koffer vol taalkennis en een onvergetelijke ervaring achter de rug. **

Deze reis is eventueel met twee personen te boeken als je ongeveer dezelfde excursies door de taal wilt maken. Ben je geïnteresseerd in het volgen van een taaltraining dit jaar, neem dan snel contact met ons op.

* Pas op: je kunt deze vakantie ervaren als ‘hard werken’ – afhankelijk van je persoonlijke doelen.
** Het zou kunnen dat je buitenlandse collega’s en relaties je taalkundig niet meer herkennen. Ze zullen je echter wel beter begrijpen.

Een ticket naar Vught

Bij Regina Coeli kun je jezelf verbeteren in tien talen: Arabisch, Chinees, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch en Spaans. Aarzel niet om contact op te nemen als je geinteresseerd bent in het volgen van een training.

Een ticket naar Vught
Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.