Benoeming algemeen directeur Regina Coeli

4 juni 2013
door Regina Coeli

Language Institute Regina Coeli heeft drs. Harm Jan Bouwknegt benoemd tot algemeen directeur. Hij start per 17 juni 2013 bij het gerenommeerde taleninstituut dat bekend staat als ‘de Nonnen van Vught’.

Ervaring op het gebied van opleiden en HR

Met Bouwknegt haalt Regina Coeli veel expertise in huis om het opleidingsinstituut te leiden en de positie in de markt verder uit te bouwen. Hij heeft een brede ervaring op het gebied van opleiden en HR. Zo werkte hij ruim veertien jaar bij Vergouwen Overduin training en advies dat inmiddels onderdeel uitmaakt van de NCOI groep. Hij startte er zijn carrière als trainer, stuurde diverse disciplines aan en vervulde daarna een aantal directierollen. De laatste vier jaar gaf hij invulling aan de functie van algemeen directeur.

Kracht van het instituut

Bouwknegt is enthousiast over zijn nieuwe uitdaging: “Regina Coeli is een mooie organisatie met medewerkers die erg betrokken zijn bij het bedrijf. Een enorme kracht van het instituut is dat er sterk gewerkt wordt vanuit authentieke waarden met een beproefde methode en innovatieve leervormen. Ik kijk er erg naar uit om er samen met de medewerkers voor te zorgen dat iedere cursist hier een onvergetelijke ervaring heeft en nog lang na zijn taaltraining plezier heeft van de kennis en vaardigheden die hij hier heeft opgedaan.”

Hoog rendement

Uit alle hoeken van de wereld komen mensen naar Regina Coeli om een vreemde taal te leren, omdat het rendement van de taaltrainingen zo hoog is. Na de oprichting van het instituut vijftig jaar geleden door de Zusters Kanunnikessen van de Heilige Augustinus, kwam het al snel bekend te staan als een opleider waar je in een hoog tempo, in een kort tijdsbestek en zeer gedegen een vreemde taal leert met kennis van de cultuur en de context waarin je de taal moet toepassen.

Individuele taalcursussen op maat

Tegenwoordig verzorgt Regina Coeli intensieve taalcursussen Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees en Spaans. Alle cursussen worden op maat samengesteld op basis van de doelen en wensen van de individuele cursist. Dit is mogelijk omdat iedere cursist een volledig individueel programma doorloopt met meerdere privélessen per dag. Zo kan een cursist in één of meerdere weken een hoog niveau bereiken.


Deel deze pagina


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.