Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

22 november 2022

Een stevige basis in het Russisch

Dat Russisch geen taal is die je zomaar even oppikt, kan Veronique Jourdain beamen. Rusland en de Russische taal zijn een deel van het leven van de Franse artiestenmanager. "Nu wilde ik eindelijk een stevige basis in de Russische taal bouwen, zodat ik Russisch kan spreken met de musici die ik begeleid. De directeur van het Nederlandse Concertgebouw Orkest kon mij Regina Coeli van harte aanbevelen. Voor die tip heb ik hem na de training hartelijk bedankt.”

25 februari 2021

"Om jezelf te kunnen redden, is het handig om Russisch te spreken"

Zo’n anderhalf jaar geleden volgde Paul van Deuren een training Russisch bij Regina Coeli. Door corona heeft hij daarna minder tijd doorgebracht in Rusland dan hem lief was, maar nu de Russische lockdown voorbij is, werkt hij weer in het kantoor van McDermott in Moskou en blikken we met hem terug op het leren van de Russische taal.

27 juli 2020

Russisch leren. Hoe moeilijk is dat?

Bekijk of beluister zonder enige voorkennis een Russische tekst en grote kans dat je er geen touw aan kunt vastknopen. Maar betekent dat ook dat Russisch een moeilijke taal is om te leren? Voor het begrijpen van de Russische taal heb je twee belangrijke sleutels nodig.

6 december 2018

Uitbreiding taalaanbod Language Institute Regina Coeli

Wie goed Russisch of Arabisch wil leren spreken, kan hiervoor sinds dit najaar terecht bij Language Institute Regina Coeli. Samen met ervaren docenten ontwikkelden we een programma voor beide talen.


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`