Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

29 december 2022

Cultuurclash in Marokko

Jeroen Janssen van The Customer Experience Agency vertelt in BNR's Wereldveroveraars over een cultuurclash die hij ooit meemaakte in Marokko. En die heeft alles te maken met taal.

3 december 2020

Vertrouwen wekken en een netwerk opbouwen met Arabisch

Samuel Hanna Gadalla startte ruim een half jaar geleden met een nieuwe baan in de sales bij Story Auto Import-Export. Het is de ambitie van Samuel om internationaal te werken en te reizen. Door corona is daar nog niet veel van terecht gekomen. Maar hij is zo slim geweest om juist nu tijd te investeren in taal. Zo kan hij straks de Arabische wereld in trekken.

18 december 2019

Arabisch leren. Waar begin je (aan)?

Arabisch is een van de meest gesproken talen ter wereld. De kans dat je in de steeds verder globaliserende wereld met Arabisch sprekende mensen te maken krijgt, wordt dan ook steeds groter. Hoe begin je met het leren van Arabisch? En waar begin je eigenlijk aan?

6 december 2018

Uitbreiding taalaanbod Language Institute Regina Coeli

Wie goed Russisch of Arabisch wil leren spreken, kan hiervoor sinds dit najaar terecht bij Language Institute Regina Coeli. Samen met ervaren docenten ontwikkelden we een programma voor beide talen.


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`