Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

20 februari 2024

Zo profiteer je optimaal van deelname aan een Duitse beurs

Beurzen vormen een essentieel onderdeel van zakendoen in Duitsland. Met talloze grote beurzen in het hele land, variërend van grote evenementen zoals de Cebit, de Hannover Messe, de IAA Mobility en de Grüne Woche in Berlijn tot nichebeurzen gericht op specifieke doelgroepen, zoals de gamescom in Keulen, is er altijd wel een beurs die je helpt met het bereiken van jouw zakelijke doelen.

9 februari 2024

Viering van het Chinees nieuwjaar

Ieder jaar viert meer dan een kwart van de wereldbevolking het Chinees Nieuwjaar. In de periode rond het Chinees Nieuwjaar ligt China zakelijk nagenoeg plat. Het is niet onverstandig om daar rekening mee te houden in de planningen.

6 februari 2024

Een kijkje achter de schermen: Team van taaltrainers

Een deel van het maatwerk dat Regina Coeli biedt aan cursisten is het samenstellen van een goed team van taaltrainers. We stellen graag een team samen met mensen die jou kunnen uitdagen. Als het kan, matchen we je zelfs met iemand die raakvlakken met jou heeft.

5 februari 2024

Taalleertip: bepaal je doelen

Jij hebt vast ook veel mensen om je heen horen zeggen dat ze graag ooit Spaans willen leren. Of dat ze toch echt een keer werk moeten maken van het leren van zakelijk Duits. En toch komt het er meestal niet van. Een belangrijke eerste stap om van een wens een concreet plan te maken, is door jezelf duidelijke doelen te gaan stellen. We geven een aantal tips hoe je dit kunt doen bij het leren van een taal.

29 januari 2024

Een week naar de Nonnen? Er kan meer bij Regina Coeli!

Zou je graag een intensieve taaltraining volgen, maar is het voor jou praktisch onmogelijk om een hele week weg te zijn van je werk en van huis? Bij Regina Coeli begrijpen we dat jouw agenda het niet altijd toelaat dat je vijf aaneengesloten dagen weg bent. Daarom bieden we flexibele opties aan voor het volgen van een intensieve training.

18 januari 2024

Methode Regina Coeli: ontwikkeld door de nonnen

De meeste mensen kennen Regina Coeli als ‘de Nonnen van Vught’. Dat komt omdat ons taleninstituut werd opgericht door een kloosterorde die al onderwijs gaf aan meisjes. Wat veel minder mensen weten, is dat de methode die we nu nog steeds gebruiken is ontwikkeld door diezelfde zusters.


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox. 

 
`