Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

23 juni 2020

Maatwerk en face-to-face lessen scoren ook online hoog

Halsoverkop sloten we half maart het instituut in verband met de maatregelen rondom corona. Nog diezelfde week stak een aantal collega’s virtueel de koppen bij elkaar om een oplossing te bedenken voor de komende weken. We gingen binnen een week volledig over op online lessen! En dat viel in de smaak.

18 juni 2020

Regina Coeli op anderhalve meter

Sinds begin juni is Regina Coeli weer geopend voor cursisten. Iedereen die ooit in ons instituut is geweest, zal het zijn opgevallen dat het altijd rustig is in het pand, ook al zijn er veel cursisten en taaltrainers aanwezig. Maar dat is nog duidelijker nu we allerlei maatregelen hebben moeten treffen in verband met corona. Door de anderhalvemeter regels kunnen we immers minder cursisten in het instituut ontvangen. Maar dat is absoluut geen nadeel voor de cursisten!

22 mei 2020

Regina Coeli vanaf 7 juni weer geopend voor cursisten

Het team van Regina Coeli bereidt zich voor om de deuren voor cursisten te openen vanaf zondag 7 juni. Met inachtneming van alle richtlijnen en protocollen gaat Regina Coeli weer taaltrainingen verzorgen in het instituut. Daarnaast gaat Regina Coeli verder met het verzorgen van online taaltrainingen.

6 mei 2020

Duurzame ontwerpers House of Thol winnen MKB Export Award 2019

Het creatieve designbedrijf House of Thol (Overasselt) van Thomas Linssen (37) en Jana Flohr (38) is verkozen tot winnaar van de MKB Export Award 2019, een initiatief van MKB-Nederland, TNT*, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en Language Institute Regina Coeli.

8 april 2020

Zonder onderdompeling leren zwemmen

Sinds een aantal weken kun je bij Regina Coeli alleen op afstand lessen van taaltrainers volgen. Op 16 maart moesten we vanwege het coronavirus onze deuren sluiten en hebben we razendsnel aanpassingen doorgevoerd zodat je ook op een minder intensieve manier les kunt volgen vanuit huis. Want les krijgen via een computerscherm is toch wat anders dan een training volgen in ons instituut. Gezien de interesse van mensen die ook nu graag een taal willen leren, was het de moeite waard.

24 januari 2020

Opnieuw Beste Opleider van Nederland

Regina Coeli is opnieuw uitgeroepen tot Beste Opleider van Nederland. In de categorie Taal scoorden we het hoogst van alle opleiders. Dat is een enorme eer!


Blijf op de hoogte

Ben je geïnteresseerd in taal en carrière? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.