Van onze blog

Nieuws, ontwikkelingen en artikelen van Regina Coeli

28 juli 2021

Scriptloos Duits spreken voor Theater Artemis

Voor de acteurs van Theater Artemis zijn vreemde talen geen probleem. “Onze voorstellingen bevatten niet veel tekst. En de teksten die er zijn, laten we vertalen. Vervolgens worden de acteurs getraind op uitspraak”, vertelt Klaas Tops, productieleider van het gezelschap. Maar voor de gesprekken die hij en een aantal collega’s voeren met buitenlandse theatergezelschappen, podia en festivals, liggen echter geen vaste scripts klaar in andere talen. Het werd tijd om hun repertoire in het Duits uit te breiden bij Regina Coeli.

3 maart 2021

Bij Bouwinvest spreken de medewerkers nu vast goed Engels

Maar liefst 40 medewerkers van Bouwinvest deden mee aan een incompany training Engels bij Regina Coeli. Het was de bedoeling dat de training binnen de muren van Bouwinvest zou plaatsvinden. Maar corona gooide roet in het eten.

27 oktober 2020

Samen een taaltraining volgen, een schot in de roos!

Eva den Hollander en Kirsten Bravenboer volgden samen een taaltraining Engels bij Regina Coeli. Een week lang kregen ze iedere dag Engelse lessen van native speakers in het taleninstituut in Vught. Hun training werd volledig toegespitst op hun werk bij YourSurprise, een Zeeuws bedrijf dat gepersonaliseerde cadeaus maakt en in 22 landen actief is met een webshop. “Tijdens de lessen oefenden we allerlei situaties uit de praktijk en dat werkte fantastisch.”

3 februari 2020

Meer teamgevoel door een taaltraining met het team

Wat doe je als je het taalniveau van het volledige bedrijf naar een hoger level wil brengen vanwege de sterk internationaliserende klantenkring? Jürgen Schuijren van VEGA meet- en regeltechniek wist het wel: contact opnemen met de Nonnen van Vught. In het taleninstituut in Vught volgden alle medewerkers een taaltraining Engels die bestond uit een mix van privélessen en lessen met een team collega’s, een combinatie waar steeds meer vraag naar is bij Regina Coeli.


Ben je geïnteresseerd in taal en carrière?

Meld je dan aan voor de nieuwsbrief van Regina Coeli en ontvang maandelijks onze laatste blogberichten in je mailbox.